Camere IP

Sisteme complete de supraveghere video HD de la DAHUA, camere ip, sisteme de inregistrare video de tip NVR. Chinezii de la Dahua, pun mare accent pe dezvoltarea sistemelor de supraveghere video Full HD, cu rezolutii mari, de accea in zona sistemelor de supraveghere video IP megapixel, cu rezolutii mari, camerele IP megapixel Dahua sint o solutie excelenta.Impreuna cu Nvr-urile DAHUA, aceasta camera se comporta excelent. Camerele IP megapixel Dahua pot ofera imagini de o calitate megapixel, fara intreruperi sa intarzieri. In acelasi timp aceaste camera IP DAHUA , sint dotate si pe standardul ONVIF 2.2, cea ce ofera integrarea cu alte NVR-uri sau softuri de tip NETVIDEO SERVER.

HIKVISION unul dintre cei mai importanti jucatori mondiali de sisteme de supraveghere video analog sau digital, ofera prin gama sa de camere ip sau inregistratoare digitale de retea (NVR) solutii excelente de supraveghere video HIGH DEFINITION. Gama completa de camere dome, sau cube, camere de exterior IP gent bullet cu rezolutii intre 1,3 megapixeli si 5 megapixeli fac din Hikvision o solutie pentru sistemele de supraveghere video IP de calitate

Camera dome IP de 2 MP, lentila 2.8, IR 30, IP67, PoE, Dahua

Camera interior IP, rezolutie Full HD 2 MP

Camera de interior Dahua IPC-T1B20-028 are un senzor de imagine performant CMOS 1/2.7” si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Mai mult, are o lentila fixa de 2.8 mm care iti ofera un unghi de vizualizare larg de 103°. Datorita acestei lentile, camera este utila chiar si pentru supravegherea de spatii mari, precum parcari, gari, aeroporturi, institutii, etc.

Acest model de camera este echipata cu infrarosu, cu ajutorul carora puteti inregistra imagini clare chiar si pe timpul noptii, pe o distanta de pana la 30 de metri. O alta caracteristica utila a acestui model de camera IP este detectia de miscare, care poate fi activata pe 4 zone.

BLC – Back Light Compensation – Selectiv amplifica parti ale imaginii pentru a compensa diferentele mari de contrast atunci cand numai o parte a imaginii este puternic luminata (de exemplu, o persoana care sta intr-o usa foarte luminata).

3D-DNR (Digital Noise Reduction)

Reducerea zgomotului dinamic: Este o tehnica digitala de procesare video care masoara zgomotul din imagine si o reduce automat. Inregistrariile care au functia DNR, au o calitate video mai superioara.

Camera IP 3 MP lentila 2,8 mm IR 30 metri Dahua

Camera IP Dahua 3 megapixeli cu alimentare PoE

Camera de interior IP Dahua IPC-HDW1320S are un senzor de imagine de 3 megapixeli si o lentila fixa de 2,8 mm. Aceasta lentila ofera un unghi de vizualizare mare de 98°, unghi care permite utilizarea acestei camere in spatii mari, precum sali de clasa sau cursuri, birouri, sali de asteptare, gari, institutii publice etc.

LED-urile cu infrarosu cu care este echipata camera asigura inregistrarea de imagini clare pe o distanta de pana la 30 de metri, atunci cand iluminarea este scazuta sau pe timp de noapte. In plus, camera are o serie de functii care sporesc calitatea imaginilor: 3D DNR (elimina „purecii” de pe imaginile inregistrate pe timo de noapte), BLC (echilibreaza automat luminozitatea imaginilor per ansamblu atunci cand fundalul este puternic iluminat), balansul de alb automat si Gain Control (functie care intensifica semnalul video pentru a nu afecta calitatea imaginilor pe timp de noapte).

Carcasa camerei este din plastic si metal si este cotata cu un index de protectie IP67, ceea ce asigura buna functionare a camerei chiar si in cele mai dure conditii. Aceasta functioneaza in parametri normali la temperaturi cuprinse intre -30° C ~ +60° C.

Camera exterior IP 2 MP IR 30 metri, lentila 2.8mm, Dahua

Camera exterior cu tehnologie IP, rezolutie Full HD 2 MP

Camera de exterior Dahua IPC-HFW1220S are un senzor de imagine CMOS 1/2.9” si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. De asemenea, are o lentila fixa de 2,8 mm care iti ofera un unghi de vizualizare larg de 102°. Datorita acestei lentile, camera este utila chiar si pentru supravegherea de spatii mari, precum parcari, gari, aeroporturi, institutii, etc.

Acest model de camera este echipat cu 18 LEDuri cu infrarosu, cu cu ajutorul carora puteti inregistra imagini clare chiar si pe timpul noptii, pe o distanta de pana la 30 de metri. Mai mult, camera are o serie de functii de imagine utile, care sporesc calitatea imaginilor in conditii de iluminare mai pretentioase: BLC, 3DNR si AGC.

O alta caracteristica utila a acestui model de camera IP este detectia de miscare, care poate fi activata pe 4 zone.

Camera IP Hikvision de 4MP , WDR, Dual Stream,IR 30m, IP 67

Camera IP de 4 MP

Camera IP Hikvision este o camera conceputa pentru exterior care foloseste un senzor CMOS performant de 1/3 inch cu scanare progresiva. Camera de 4 MP produce imagini perfecte cu o rezolutie maxima de 2688 x 1520 la 20 FPS (frame pe secunda). Lentila fixa de 4mm permite un unghi de vizualizare de 83°.

Functia WDR (Wide Dynamic Range)

Camera IP Hikvision are un senzor WDR de 120 de decibeli si astfel poate sa surprinda imagini perfecte in conditii foarte dificile, cum ar fi intrarea unui magazin, unde contrastul dintre lumina slaba si lumina soarelui este diferit

Camera are un factor de protectie IP 67 (International Protection Marking) ce garanteaza utilizatorului o protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna nisip). Pentru a fi o camera cat mai durabila, producatori au inchis etans carcarsa in special la porturile de intrare.

Camera IP 2 Megapixeli, varifocala, IR 30 metri, DWDR, 3DNR, Hikvision

Camera IP 2 Megapixeli, varifocala, IR 30 metri, DWDR, 3DNR, Hikvision DS-2CD2620F-I . Camera de supraveghere cu lentila varifocala si infrarosu la 30 metri. Functii avansate pentru inregistrare imagini in conditii de iluminare dificila si functie de reducere a zgomotului de imagine.

Lentila varifocala

Camera de supraveghere cu lentila varifocala manuala pentru adjustarea unghiului de vizibilitate in functie de necesitate . Aceasta iti permite sa faci zoom pe obiectele de la distanta sau sa vezi un unghi larg. Pentru a face zoom trebuie doar sa rotesti de lentila.

Gama dinamica larga digital DWDR

Exista anumite ore din zi in care unele scene au contrast foarte puternic(de exemplu un om in fata unei ferestre in timpul zilei sau farurile unei masini in intuneric). Camera este atat de inteligenta incat identifica excesul de lumina/intuneric si corecteaza imagini acolo unde este necesar. Astfel amandoua obiectele pot fi vazute la calitate maxima.

Functie reducere zgomot de imagine 3D DNR

Atunci cand camera inregistreaza pe timpul noptii sau in scene putin iluminate, imaginile au in general artefacte, zgomote de imagine cauzate de senzor. Aceasta functie poate inlatura aceste zgomote din imagine

Suporta PoE

Camerele care suporta PoE pot fi alimentate prin acelasi cablu prin care transmita date UTP/FTP. Daca doriti aceasta functie sa fie activa trebuie sa aveti un NVR cu POE sau un switch cu injector PoE.

Rezistenta la apa si praf

Camera de supraveghere este gradata IP66 ceea ce atesta ca este rezistenta la praf si apa. Aceasta camera de supraveghere IP poate fi instalata in exterior si va putea face fata la ploi sau furtuni de zapada.

Camera de exterior IP, Full HD, IR 80 metri, PoE, lentila 2.8mm, Hikvision

Camera de supraveghere cu transmisie de retea IP, rezolutie de 2 megapixeli, respectiv FULL HD . Modul infrarosu inteligent, EXIR care lumineaza pana la 80 metri. Se poate alimenta prin acelasi cablu FTP cu ajutorul tehnologie PoE.

Rezolutie impresionanta, tehnologie IP pentru imagini de calitate

Camera IP pentru retea care inregistreaza imagini de rezolutie maxima 2 Megapixeli pana la 25FPS (1980 x 1080 pixeli). Lentila fixa de 2.8mm va pune la dispozitie un camp vizual de 108° optim pentru supravegherea obiectelor de la o distanta mare.

Carcasa pentru exterior cu grad de protectie IP 67

Electronica camerei de supraveghere este gazduita de o carcasa protejata la apa si nisip fin, sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior.

Infrarosu puternic pana la 80 metri cu ajutorul lui EXIR

Camera de supraveghere vine echipata cu un modul de infrarosu EXIR care suprinde imagini pe timp de noapte pana la 80 metri. Are un filtru IR cut astfel imaginea nu va fi afectata in timpul zilei. Acesta se activeaza automat atunci cand se face intuneric. Iluminatorul IR cu tehnologie EXIR impreuna cu softul inteligent al camerei va ajuta sa evitati supraexpunerea atunci cand subiectul se apropie prea mult de camera si astfel veti avea o imagine mai corecta pe timpul noptii.

Alimentare direct prin cablu FTP cu tehnologie PoE

Nu mai aveti nevoie de cabluri suplimentare, aceasta camera se poate alimenta cu electricitate prin acelasi cabul de semnal FTP. Ofera tehnologie PoE care impreuna cu un NVR compatibil PoE sau cu un Switch cu PoE va ajuta sa economisiti timp si bani. Atunci cand folositi tehnologia PoE puteti alimenta camera direct prin cablu FPT.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems