Camere de supraveghere de exterior cu lentila fixa

Sunt camere de exterior cu lentila fixa de la 3,6 mm la 12 mm. Puteti alege camera de supraveghere perfecta in functie de distanta de supravegheat , de puterea IR-ului. Nu aveti nevoie de fiecare data o camera cu lentila varifocala, intr-un sistem de supraveghere video. Vin echipate cu suport de prindere pe perete sau pe tavan (sub streasina) protejate la apa si temperatura. Din cauza ca lentila este fixa costul si dimensiunile camerei de supraveghere video este mult mai redus fata de camerele de exterior cu lentila varifocala.

1. Camera de exterior 4 in 1 lentila 2,8 mm IR 20M Hikvision

Camera exterior 4 in 1, rezolutie HD 1 MP, lentila 2,8 mm

Camera Hikvision are un senzor de imagine de 1 MP cu rezolutie HD si o lentila fixa de 2,8 mm care ofera un unghi de vizualizare mare. Aceasta caracteristica o recomanda pentru supravegherea spatiilor relativ mari, precum: parcari, sedii de birouri, supraveghere rezidentiala etc.

Acest model de camera este 4 in 1, adica este compatibil cu DVR-uri pe tehnologiile: Turbo HD, HDCVI, AHD si analogic.

Camera de exterior HIKVISION, este echipata cu led-uri IR pentru o vizibilitate pe timp de noapte de pana la 20 metri.

Camera vine cu index de protectie IP66, astfel este o camera indicata pentru uz exterior. Alimentarea camerei se face la o sursa de 12VDC si are un consum mediu de 4W.

Suportul de prindere este unul pe 3 axe si permite o fixare atat pe tavan cat si pe perete. Carcasa de tip BULLET cu culoare alba.

2. Camera bullet STARLIGHT Safer de 8 MP, IR 20 M, lentila 2.8mm, carcasa metal, exterior

Camera bullet SAF-ECO-BM8MP20F28ST inregistreaza imagini la o rezolutie mare, de 8 megapixeli. Vine echipata cu o lentila fixa de 2.8 mm, care inregistreaza cadre largi, de 96°, astfel ca veti putea utiliza aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, acolo unde aveti nevoie de imagini de ansamblu asupra unei zone. Spre exemplu, o puteti utiliza pentru supravegherea unor birouri, sali de asteptare sau de curs, institutii etc.

Acest model de camera este echipat cu LED-uri infrarosii microcristaline pentru o foarte buna performanta pe timpul noptii sau atunci cand gradul de iluminare este scazut. Tehnologia Smart IR asigura o iluminare uniforma a imaginilor alb-negru surprinse pe timp de noapte, deoarece camera va compensa automat intensitatea luminii infrarosie in functie de distanta dintre obiecte si previne supra-expunerea atunci cand un obiect se apropie de camera. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti putea inregistra imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 20 metri.

3. Camera Turbo HD 5 MP (2K+), All IN ONE, IR 80 metri Hikvision

Camera Hikvision este echipata cu un senzor de imagine CMOS de 5 megapixeli. Datorita acestui senzor veti obtine imagini cu detalii impresionante asupra spatiului de supravegheat.

Are o lentila fixa de 3.6 mm, care ofera un unghi de vizualizare larg de aproximativ 80.1°. Acest lucru va va permite sa obtineti imagini de ansamblu din spatiul pe care il monitorizati. Puteti utiliza aceasta camera pentru supravegherea parcarilor, a aeroporturilor sau a garilor, a spatiilor aglomerate etc.

Camera foloseste tehnologia de transmisie ALL IN ONE si se poate comuta pe orice tip de DVR. Aceasta poate functiona pe TURBO HD/AHD sau CVI

Cele mai importante caracteristici:

• Vizibilitate nocturna cu infrarosu pana la 80 metri
• Senzor cu sensibilitate crescuta WDR pentru imagini de calitate in iluminare dificila
• Procesor de imagine puternic care inlatura zgomotul de imagine cu ajutorul functie DNR
• Carcasa rezistenta la apa pentru aplicatii de exterior
• Rezolutie 5 megapixeli (2K+)

Meniu OSD – ajustarea setarilor dupa nevoile personale

Camera Hikvision DS-2CE16H0T-IT5F este dotata cu meniu OSD, controlabil din DVR. Prin intermediul acestui meniu puteti face anumite setari de imagine, in functie de nevoile personale sau de preferinte, precum:

• BLC – vei putea regla intensitatea luminii atunci cand fundalul este puternic luminat;

• AGC – vei controla intensitatea semnalului video in conditii de iluminare scazute.

O alta functie importanta a acestei camere este functia DNR. Aceasta functie elimina „purecii” de pe imaginile surprinse pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazute. Astfel, te vei putea bucura de imagini clare in orice moment al zilei.

4. Camera exterior 8 Megapixeli, SMART IR 40 metri, wide-angle 2.8mm, 4 in 1

Camera supraveghere 8 MP, 4K, SMART IR 40 metri

Rezolutie superioara, 8 megapixeli pana la 12.5 FPS. Noul senzor de imagine ofera imagini cu rezolutie mare 3840*2160 pixelil. Acum poti sa vezi mai multe detalii in cadrele supravegheate. Recomandam aceasta camera de supraveghere aplicatiilor de birou, magazine sau rezidentiale.

Camera cu unghi larg de supraveghere

Vine echipata cu o lentila de 2.8 mm pentru ca dumneavoastra sa prindeti un unghi mai larg in acelasi cadru de supraveghere video. Camera ofera un unghi de supraveghere video de 102 grade pentru aplicatiile de supraveghere unde lentila de 3.6 mm nu este suficienta.

Infrarosu inteligent pana la 40 metri

Modulul infrarosu cu leduri de tip EXIR, ofera infrarosu inteligent pana la 40 metri. Astfel camera poate adjusta luminozitatea in functie de fiecare cadru supraveghea. Aceasta distanta IR este conform producatorului si este testata in cele mai bune conditii. Va rugam sa tineti cont ca distanta de iluminare cu infrarosu tine foarte mult de pozitionarea camerei, de mediul inconjurator (ce suprafete reflective sunt in apropiere, ex: pereti albi, etc.)

5. Camera TurboHD 2 MP, lentila 3.6 mm, ColorVU, Hikvision

Camera TurboHD 2 MP, lentila 3.6mm pentru un unghi de 84°, tehnologie ColorVU, lumina alba 20m, Hikvision

Camera ColorVu – pentru a captura imagini cat mai vii in intuneric

Camera cu senzor CMOS de 2.1 megapixeli, pentru a captura imagini 1080P la 25 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 3.6 mm pentru a acoperi un unghi mediu de 84°. Este o camera care foloseste ColorVu, care spre deosebire de lentilele obisnuite, sunt echipate cu o deschidere mai ampla ajungand pana la apertura de F 1.0. Astfel, luminozitatea acestor imagini poate fi marita.

De asemenea, vine cu o sticla optica de anti-reflectie, si una de cu dispersie foarte scazuta, pentru a reduce luminozitatea luminii si pentru a reproduce in mod eficient claritatea si saturatia culorilor

Camere de supraveghere cu ColorVu sunt echipate cu o lumina suplimentara calda, pentru a suplimenta atunci cand sursa de lumina este mai slaba (pentru o distanta maxima de 20 metri). Aceasta camera este recomandata pentru o supraveghere medie, in spatii de interior cum ar fi : spatiu de birouri, banca, caserie (spatiul supravegheat trebuie sa aiba macar o sursa de iluminat).

6. Camera bullet de exterior 2 MP, Smart IR 80 m, IP 67, microfon

Camera de supraveghere cu senzor performant de 2 Megapixeli, care inregistreaza Full HD la 25 FPS. Inregistreaza pe timp de noapte cu ajutorul celor 2 LED-uri Smart la o distanta de maxim 80 metri.

Camera bullet HDCVI cu senzor de 2 Megapixeli si audio

Camera Dahua de exterior are un senzor CMOS de 2 MP, inregistrand imagini Full HD 1080p. Aceasta camera inregistreaza la rezolutie Full HD 1080p la 25 cadre pe secunda si la rezolutie HD 720p la 25 / 50 de cadre pe secunda. Pentru a putea auzi ce se intampla in imaginiile capturate, camera vine cu un microfon incorporat.

Camera Dahua are o lentila fixa de 3.6 mm, care permite un unghi mare de vizualizare de 86,9º. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea suprinde o portiune mult mai mare a zonei de supravegheat si vei obtine o imagine de ansamblu. Mai mult, este o camera care inregistreaza imagini de calitate chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, fiind dotata cu 2 LED-uri infrarosu Smart care permit inregistrarea pe o distanta de pana la 80 de metri.

Camera de exterior IP 67

Camera cu carcasa protejata la apa si nisip fin, sigilata etans pentru a putea fi folosita in exterior. Are index de protectie IP 67 si poate fi folosita cu succes pentru supraveghere video in exterior. Carcasa camerei este alcatuita dintr-un plastic rezistent.

Meniu OSD si functii utile

Camera este dotata cu meniu OSD. Acest meniu iti permite sa modifici anumite setari de imagine in functie de nevoile tale. Astfel, in functie de pozitia camerei sau detaliile care te intereseaza, poti ajusta setarile pentru a obtine rezultatul perfect.

De asemenea, camera are o serie de functii utile care iti garanteaza imagini clare, cu detalii definite:

• DWDR – functie care permite cresterea luminozitatii in zonele mai intunecate ale imaginii, pentru imagini de calitate superioara;

• AGC – aceasta functie permite amplificarea semnalului video al camerei inconditii de iluminat scazut sau scaderea intensitatii acestuia atunci cand iluminatul este puternic;

• BLC – functie datorita careia, camera va reda imagini cu iluminare echilibrata si uniforma; aceasta functie devine activa atunci cand fundalul este puternic iluminat – fapt care intuneca anumite elemente din prim-plan;

• 2DNR – datorita acestei functii, vei obtine imagini fara „pureci”, chiar si in conditii de iluminare scazute.

7. Camera HDCVI exterior 5 MP, IR 80 m, 3.6 mm, carcasa metal

Camera HDCVI exterior 5 MP, infrarosu pana la 80 m, lentila fixa de 3.6 mm pentru un unghi mediu de 78° , carcasa metal cu index de protectie IP67,

Camera de tip bullet cu senzor de 5 MP

Dahua este o camera HDCVI de tip bullet ideala pentru exterior. Ea este dotata cu senzor de 5 MP, cu ajutorul care produce imagini cu o rezolutie maxima de 2592 x 1944 (la 25 FPS). Lentila fixa de 3.6 mm permite un unghi de vizualizare mediu de 78°, pentru a putea vedea detaliile mult mai clar.

Vizualizare pe timp de noapte

Cu ajutorul acestei camere de supraveghere dome, poti inregistra chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare dificile. Datorita celor 2 LED-urilor puternice de tip array, vei putea obtine imagini clare pe timp de noapte pe o distanta de pana la 80 de metri.

Carcasa metalica cu index de protectie IP 67

Carcasa este inchisa etans, avand un factor de protectie IP 67. Este facuta pentru a rezista la vreme dificila cum ar fi apa, nisip, vant. Temperatura pentru o functionare optima este cuprinsa intre -30 °C ~ 60 °C. Carcasa este din aluminiu, pentru a rezista cat mai mult in timp.

8. Camera Hikvision exterior,5MP, lentila 2.8mm, senzor PIR & alarma vizuala, iesire alarma, IR 20 M

Camera exterior,5MP, lentila 2.8mm, senzor PIR & alarma vizuala, iesire alarma, IR 20 M

Camera de supraveghere cu senzor PIR

Camera Hikvision este o camera Full HD de exterior care are si senzor PIR. Distanta maxima de detectie este de 11 metri, iar unghiul de detectie al senzorului este de 110°. Vine si cu o iesire de alarma.

Cu ajutorul acestui senzor PIR se pot preseta 4 zone care sa fie supravegheate, iar atunci cand senzorul detecteaza miscare, va declansa o alarma si se va aprinde o lumina alba.

Vizualizare de timp de noapte

Camera Hikvision are un senzor CMOS si inregistreaza imagini la o rezolutie Full HD. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 103,5°. Acest unghi larg este suficient pentru a folosi aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, precum: parcari, institutii publice, curti etc.

Pe timpul noptii, camera poate inregistra imagini clare pe o distanga de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor cu infrarosu. Mai mult, camera foloseste tehnologia Starlight pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrate noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. De asemenea, camera utilizeaza o serie de functii de imagine care contribuie la calitatea inregistrarilor. Printre acestea amintim: BLC, WDR, AGC, AWB, si Sense Up.

Carcasa rezistenta la conditii meteo dificile

Camera Hikvision are o carcasa rezistenta la conditii de mediu grele, precum: ploaie, ninsoare, vant, praf si temperaturi extreme, intre -40°C si +60°C. Carcasa este cotata cu un index de protectie IP67.

9. Camera supraveghere FULL HD, lentila 2.8mm, PoC

Camera supraveghere de tip bullet FULL HD , lentila 2.8mm care permite un unghi generos de 103°, infrarosu la 40m cu tehnologie Exir, suporta PoC (Power over Coax) Rezolutie impresionanta – Full HD

Nu lasa nici un detaliu sa treaca neobservat. Cu tehnologia senzorilor CMOS FULL HD de 2 megapixeli poti surprinde imagini de o calitate mai buna, cu pana la 5 ori mai detaliate decat standardul SD.

Lentila 2.8 MM wide angle

Datorita lentilei de supraveghere de 2.8mm si a senzorului de dimenisuni mari aceasta camera poate sa surprinda un unghi mare, perfect pentru supravegherea unei curti mari sau un birou. Camera acopera un unghi de vizualizare pe orizontala de 103°.

PoC – Power over Coax

Tehnologia PoC este o solutie mult mai eficienta, atat ca timp, cat si in ceea ce priveste costurile. Spre exemplu, intr-un sistem conventional de camere analogice, ar putea fi nevoie si de prezenta unui inginer electronist, care sa traga mai intai firele necesare instalarii. In schimb, folosind tehnologia PoC, camerele de supraveghere sunt direct conectate la DVR si nu necesita pregatiri suplimentare. In acelasi timp, utilizatorii au parte de camere de supraveghere „plug and play”, care nu trebuie configurate si care pot fi folosite imediat. Camera si DVR-ul folosit trebuie sa suporte PoC, altfel nu va functiona.

Atentie! Daca achizitionati un DVR si o camera cu PoC, este important sa NU legati o sursa de alimentare separata pentru camera (deoarece camera primeste alimentare direct din DVR).

Tehnologia EXIR

Ofera o iluminare mai eficienta, cu 30 % fata de led-urile IR traditionale. Pentru a putea profita din plin de lumina IR, aceasta, este produsa sub forma dreptunghiulara, pentru a se potrivi mai bine pe dimensiunea unui ecran de 4:3 sau 16:9. Imaginile vor fi iluminate uniform, fara zone supra-iluminate in centru si intunecate in lateral.

Nivel de protectie crescut pentru rezistenta la apa si praf – IP 66

Nivelul ridicat de protectie este asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei. IP 66 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi precum apa sau nisipul fin.

10. Camera STARLIGHT SAFER, 8MP, SMART IR 60 metri, lentila 3.6mm, exterior

Camera de exterior 8 MP, all in one, senzor STARLIGHT, IR 60M

Camera SAF-ECO-BM8MP60F36ST este echipata cu un senzor puternic de imagine cu rezolutie 8 Megapixeli, aceasta camera inregistreaza imagini la rezolutie 3840*2160 @ 15 de cadre pe secunda pe tehnologia AHD, TVI sau CVI.

Lentila fixa de 3.6 mm ofera un unghi de vizualizare de 75°. Este unghiul optim de supraveghere pentru o camera cu infrarosu atat de puternic. Aceasta caracteristica recomanda acest model de camera pentru supravegherea spatiilor precum: parcari, case, sedii de institutii si firme etc.

Camera de supraveghere are carcasa metalica si este destinata utilizarii in exterior (grad de protectie IP66)

Tehnologie STARLIGHT si infrarosu SMART la 60 metri

Camera foloseste un senzor ultra-sensibil la lumina, numit STARVIS. Acesta este produs de SONY si ofera imagini de calitate foarte buna in luminozitate scazuta. Chiar si pe timpul noptii, atunci cand exista destula lumina in exterior camera poate sa surprinda imagini color. Pentru restul timpului (cand nu exista destula lumina ambientala) camera poate sa folosesca modul infrarosu (alb-negru) pentru a surprinde imagini chiar si in bezna completa pana la 60 metri in conditii optime.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems