Oferte servicii

Sistemele de videoconferință au fost privite până de curând ca o posibilitate alternativă de comunicare. Acum, pentru mulți agenți economici, sunt sisteme de comunicare vitale.
Dacă la început se dorea ca imaginile înregistrate să fie cât mai clare, acum se analizează cu maximă atenție caracteristicile tehnice necesare pentru monitorizarea online.
Beneficiile unui sistem de videointerfon sunt multiple. Va recomandam videointerfonele cu tehnologie infrarosu, care va permit sa vedeti cine este la sonerie si pe timpul noptii.
Siguranta ar trebui sa fie cuvantul de ordine atunci cand vine vorba despre familia, casa, afacerea si bunurile tale. Casa, afacerea si bunurile tale vor fi protejate si monitorizate non-stop
Aparent costa mai mult, dar investitia se amortizeaza in timp prin consum redus de energie si durata de viata de peste 50.000 de ore. In acelasi timp sint produse verzi, cu un consum extrem de mic de electricitate.
Sisteme de control acces standalone economice. Ele pot fi conectate la o yala sau electromagnet iar autentificarea se poate face pe cod, cartela sau amprenta. Sunt solutii economice, fara management, al locurilor de acces.
Portile de intrare automate reprezinta solutia optima în domeniu, ele asigurând un confort maxim, caracterizându-se prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate în timp.
Sistemele de deschidere automata a portilor batante sunt cunoscute sub numele generic de automatizari porti. Acestea sunt fabricate si oferite pentru destinatii variante de la uz rezidential pana la uz industrial.
Usile de garaj moderne imbina eficient masurile de securitate cu facilitatile oferite de catre tehnologia smart. Acestea pot fi la un nivel basic, un nivel mediu sau unul performant.
Panourile fotovoltaice sunt componenta care genereaza energie sistemelor fotovoltaice prin conversia radiatiei solare in energie electrica. Ele se pot monta pe acoperis, terase sau direct pe sol.
Casa inteligenta (smart home) a ajuns realitate. Avem la dispozitie diverse obiecte inteligente cu ajutorul carora putem mari gradul de confort si securitate. Sistemele pot fi automatizate sau controlate de la distanta.
SOLICITĂ OFERTĂ
Daca lucrarea pe care doriti sa o executati este mai complexa, veti beneficia de o reducere pe masura lucrarii. Contactati-ne si impreuna vom stabili toate detaliile!
DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems