Despre noi

SC Dream Video Systems SRL, suntem o echipa specializata in montarea si intretinerea sistemelor de securitate ce vine in intampinarea clientilor interesati sa achizitioneze sisteme de supraveghere dintre cele mai diversificate, astfel incat fiecare sa gaseasca ceea ce se pliaza perfect nevoilor proprii.

Credem in necesitatea protejarii spatiului personal sau comercial si dorim ca dumneavoastra sa faceti cele mai bune alegeri atunci cand cumparati sisteme pentru securitatea casei sau pentru cresterea confortului ei.

Indiferent ca este vorba despre propria locuinta, despre o afacere sau bunuri diverse, sistemele se securitate instalate de Dream Video Systems completeaza nivelul de siguranta asigurat de diversele functii din dotarea lor.

Este esential sa apelati la profesionisti pentru instalarea acestor sisteme, deoarece este interzis prin lege sa instalati camere de supraveghere fara licenta. Firma noastra este autorizata sa efectueze lucrari de instalare sisteme de supraveghere video si alarme.

SC Dream Video Systems are o gamă extinsă de produse (interfoane, sisteme de supraveghere video, alarme, control acces, iluminat, automatizări) și servicii (asistență tehnică, consultanță, mentenanță,montaj și instalare sisteme de securitate).

Dumneavoastra ne contactați folosind formularul de email sau numarul de telefon, iar noi va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie de montaj camere de supraveghere sau sisteme de supraveghere, consultanța telefonica si asistența tehnica sunt absolut gratuite.

SOLICITĂ OFERTĂ
Daca lucrarea pe care doriti sa o executati este mai complexa, veti beneficia de o reducere pe masura lucrarii. Contactati-ne si impreuna vom stabili toate detaliile!
DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems