Camere ascunse sau disimulate

Camerele pot fi disimulate in detectori de miscare, senzori de fum, etc. Aceste camere de supraveghere sunt perfecte pentru spionaj sau pentru aplicatii de securitate. Hotii ar putea dezactiva camerele principale cele vizibile care sunt perfecte pentru intimidare insa nu isi vor da seama ca sunt supravegheati si de o camera de supraveghere ascunsa.

1. Body Camera 4G Full HD

camere ascunse sau disimulate braila

Body Camera 4G Full HD – Autonomie 10 ore si transmisie Live. Este echipata cu 2 baterii de 2600 mAh, care-i confera o autonomie de 10 ore de functionare. Modul GPS inclus. Transmisia Live se transimite catre dispecerat in format video si audio. Ideala pentru fortele de ordine, politie, armata, jandarmerie.

Poti localiza foarte usor, cu ajutorul modului GPS inclus. Se poate folosii si ca statie de emisie in modul audio.

Suport stocare pe SD card pina la 256 GB. Codarea video este H265.

Soft de monitorizare si dispecerizare, gratuit.

2. Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mm 4IN1

camere ascunse sau disimulate braila

Camera interior ascunsa in PIR 2MP Sony Starvis 3,7mm compatibilia cu toate technologiile, comutabila din joystick si IR 10 metri.

Cameră ascunsă în detector PIR simulat cu iluminare infraroșu. Tehnologie 4 în 1 (HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS) Gamă 1080p PRO. Constând dintr-un senzor Sony © 2.12 Megapixel Exmor de 1 / 2,9 „(model IMX322) și DSP (model V30), care oferă o rezoluție de 1080p la 25 FPS.
Obiectiv Pinhole fix de 3,7 mm cu un FOV diagonala de 79º. 18 LED-uri infraroșu care sunt activate automat oferind o imagine ascuțită la 0 Lux (întuneric total) la o distanță maximă de 10 m. LED-urile IR se află în spatele obiectivului PIR simulat.

Când sunt activate, simulează iluminarea unui detector PIR real. Are filtru automat IR Cut. care permite imagini clare, reale, în timpul zilei. Meniu OSD în format HD, accesibil de la distanță prin înregistrator prin conexiunea prin cablu coaxial o prin intermediul butonului multifuncțional integrat, pentru configurarea parametrilor camerelor: ATR, reproducere de ton adaptativ care îmbunătățește gradientul și definiția.

Obturator AE, control automat al expunerii pentru a optimiza intrarea luminii primite 2D-NR, sistem digital de reducere a zgomotului, fără pierderi de focalizare AWB, echilibru automat de alb pentru culorile adevărate Conexiune video BNC în formate de înaltă definiție HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS, comutabilă cu buton. Carcasă din PVC, pentru uz interior. Montare simplă pe perete cu suportul prevăzut.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems