Camere supraveghere de interior

Camere de supraveghere de interior de tip DOME. Sunt camere de supraveghere dedicate de interior cu montaj fie pe tavan, fie pe perete cu Infrarosu sau fara. Sunt cele mai folosite camere de supraveghere de interior, fiind foarte versatile si usor de reglat. Dispun de carcasa antivandal, fiind foarte greu de distrus prin actiune mecanica. Va prezentam cateva modele de camere de interior de tip dome, cu lentila fixa, sau varifocala. Rezolutia camerelor de interior de tip Dome variaza 700 TVL la 800TVL si mai nou 1200 TVL cu senzori CMOS sau CCD. Alegerea camerei precum si a dvr-ului poate influenta calitatea imaginilor din sistemul de supraveghere video.

1. Camera dome HDCVI, FULL HD, Dahua

camere supraveghere de interior braila

Camera dome HDCVI cu rezolutie FULL HD, lentila fixa de 2.8mm, infrarosu pana la 50 de metri, carcasa metal IP 67, Dahua cu microfon incorporat
Camera Dahua este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7 de 2MP, cu ajutorul caruia vei obtine imagini clare, detaliate, de o calitate superioara, chiar si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta.

Transmite semnal video si audio pe cablu coaxial sau UTP/FTP cu videobalun pana la 300 metri. Transmisia semnalului audio este posibil doar cu DVR-uri din generatia DAHUA XVR-S2 si Safer (SAF-4X-1080) (SAF-8X-1080) (SAF-16-1080), (SAF-4X-5MP) (SAF-8X-5MP) (SAF-16-5MP)

Unghi larg de supraveghere cu lentila de 2.8 mm

Camera dome DAHUA are o lentila wideangle de 2.8 mm pusa pe un senzor mare. Aceasta camera poate oferi, in aceasta configuratie, un unghi de supraveghere mare de 93° grade. Astfel, cu aceasta camera veti putea obtine imagini de ansamblu asupra zonei pe care doriti sa o supravegheati. Este o camera potrivita pentru monitorizarea spatiilor precum: sali de cursuri, sali de asteptare, spatii de birouri, institutii publice, magazine etc.

Imagini clare pe timp de noapte

Inregistreaza imagini clare, cu detalii importante atat pe zi, cat si pe timp de noapte. In situatii de iluminat scazut, camera poate inregistra imagini pe o distanta de pana la 50 de metri, cu ajutorul LED-urile SMART IR.

2. Camera dome de 5 Megapixeli, IR 50 metri, lentila 3.6, microfon incorporate Dahua

camere supraveghere de interior braila

Camera dome HDCVI cu senzor de 5 Megapixeli, lentila fixa de 3.6mm, Smart IR pana la 50 de metri, carcasa metal IP 67, Dahua cu microfon incorporate

Senzor de imagine CMOS, rezolutie superioara de 5 megapixeli si lentila fixa 3.6 mm

Acest model de camera de interior Dahua este echipata cu un senzor de imagine 1/2.7″ CMOS si are o rezolutie impresionanta Ultra HD+ de 5 megapixeli (2K+). Cu acesta camera de supraveghere veti putea surprinde imagini video de o claritate foarte buna si cu detalii precise. Aceasta camera inregistreaza real-time cu 20 cadre pe secunda la 5 MP si cu 25 de cadre pe secunde la : Ultra HD 4 MP, Full HD 1080p sau HD 720p.

Camera are o lentila fixa de 3.6 mm care confera un unghi de vizualizare larg, de 77°. Acest unghi larg de vizualizare permite inregistrarea de imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat, cu cadre largi. Aceasta caracteristica face din aceasta camera una perfecta pentru utilizarea ei in spatii deschise, mari. Poate fi utilizata su succes pentru supravegherea parcarilor, a soselelor, a garilor, a aeroporturilor, a magazinelor sau chiar a institutiilor publice.

Imagini clare chiar si pe timp de noapte

Aceasta camera de supraveghere HDCVI Dahua are 1 LED infrarosu puternic, cu ajutorul carora va inregistra imagini clare chiar si noaptea sau in lumina slaba. Aceste LED-uri permit camerei sa inregistreze imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 50 de metri.

Pornirea LED-urilor infrarosu poate fi facuta automat sau manual, in functie de nevoile si preferintele tale.

Carcasa din aluminiu, rezistenta si la conditii meteo nefavorabile

Aceasta camera Dahua are o carcasa din aluminiu rezistenta, fiind cotata cu index de protectie IP 67. Mai mult, este rezistenta si la conditii meteo nefavorabile, precum: ploaie, vant, ninsori, temperaturi extreme (-40°C ~ +60°C).

3. Camera dome Safer 4 MP, IR 30 metri, varifocala 2,8-12mm

camere supraveghere de interior braila

Camera dome Safer cu rezolutie 4 MP. Lentila varifocala 2,8-12 mm. IR 30 metri. Compatibila cu DVR pentabrid de la Safer sau Dahua. Vizibilitate nocturna cu infrarosu, SMART pana la 30 metri.

Camera dome SAFER SAF-DM4MP30V28 are un senzor de imagine CMOS 1/3″ si o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli (2K). Cu aceasta camera dome de interior veti putea surprinde imagini clare, curate si cu detalii foarte bine definite. Ea inregistreaza in realtime la 4MP@25FPS. Compatibila cu DVR pentabrid de la Safer sau Dahua.

Lentila varifocala de 2.8-12 mm care ofera un unghi de vizualizare variabil (98°-26°), astfel ca vei putea obtine atat cadre largi asupra zonei pe care doresti sa o supraveghezi, cat si imagini cu focus pe detalii. Mai mult, aceasta camera vine cu LED-uri Smart IR care va ajuta sa supravegheati atata pe timp de zi, cat si pe timp de noapte la o distanta maxima de 30 de metri.

In ceea ce priveste transmisia video, cu acest model de camera Dahua aveti posibilitatea de transmisie pe cablu coaxial, cat si UTP pentru a asigura transmisia semnalului. Mai mult, aceasta camera ofera distante mari de transmisie: 700 metri la rezolutie 4MP cu cablu coaxial RG59 si RG6 si 300 de metri la rezolutie 4 MP cu cablu UTP.

4. Camera dome antivandal HDCVI 4 MP IR 30 m Dahua

camere supraveghere de interior braila

Camera dome HDCVI 4 MP lentila 2,8 mm

Camera dome Dahua HAC-HDBW1400E-028 este dotata cu un senzor de imagine CMOS 1/3″ si o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli (2K). Datorita acestei rezolutii mari, veti obtine imagini clare, cu detalii foarte bine definite. Camera este compatibila cu DVR-uri HDCVI cu aceeasi rezolutie.

Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 84.8°. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti surprinde cadre largi, de ansamblu, asupra zonei supravegheate video. Este un model de camera care se potriveste perfect pentru supravegherea magazinelor, a salilor de clasa, a garilor, a aeroporturilor, a institutiilor publice etc.

Aceasta camera permite transmisia semnalului video pe distante mare. Astfel, utilizata cu cablu coaxial, veti putea obtine o distanta de transmiei cu rezolutie de 4 MP de 700 cu cabluri RG59 sau RG6 si 300 de metri la rezolutie 4 MP cu cablu UTP.

Carcasa rezistenta, antivandal

Acest model de camera are o carcasa rezistenta din metal, care face fata cu brio tentativelor de vandalism. Este rezistenta la lovituri si la incercari de smulgeri din locul unde este montata. Carcasa este cotata cu un index de rezistenta antivandal IK10 si un index de protectie IP67. Acest index de protectie indica rezistenta la apa si praf, dar si la temperaturi extreme. Modelul functioneaza in parametri normali in intervalul de temperaturi -30°C ~ 60°C.

Vizualizare pe timp de noapte

Camera dome HAC-HDBW1400E are 12 LED-uri IR care permit inregistrarea de imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in intuneric. Astfel, in conditii de iluminare scazuta, puteti obtine imagini pe o distanta de pana la 30 de metri.

De asemenea, camera are o serie de functii de imagine extrem de utile, care ajuta ca sporirea calitatii imaginilor:
• 2DNR – elimina „purecii” de pe imaginile inregistrate pe timp de noapte
• BLC – echilibreaza imaginile cu un fundal puternic iluminat
• HLC – reduce punctele luminoase din imagine (ex: farurile de la o masina), pentru a imbunatati calitatea imagini per total
• DWDR – ajuta la iluminarea partilor intunecate din imagine
• AGC – sporeste intensitatea semnalului video in conditii de iluminare scazuta

5. Camera de supraveghere 4 in 1 ,2 MP Hikvision

camere supraveghere de interior braila

O camera de supraveghere pentru aplicatii de supraveghere particulare cu infrarosu puternic. Camera poate fi folosa in interior si poate ilumina pana la 40 metri. Vine echipata cu un senzor CMOS 2 Megapixeli, de ultima generatie si o lentila fixa de 3.6 mm. Poate sa surprinda un imagini cu unghi larg de supraveghere de pana la 82 grade.

Caracteristici camera supraveghere FULL HD 4 in 1 – DOME

• Camera supraveghere dome 4 in 1 (Turbo HD, HDCVI, AHD, CVBS) 1080P / 25 fps
• Smart IR automat care lumineaza pana la 40 metri si nu ofera imagini supraexpuse.
• DNR – Reducere a zgomotului de imagine
• Unghi larg de supraveghere 82 grade – lentila de 3.6 mm in combinatie cu un senzor mare
• cablare cu cablu coaxial/FTP pe distante lungi
• temperaturi de utilizare -40C pana la +60C
• alimentare 12Vcc/1A
• Functioneaza impreuna cu DVR-uri pe orice tehnologie

6. Camera dome Turbo HD 8 MP (4K), IR 80, IP67, zoom motorizat, Hikvision

camere supraveghere de interior braila

Camera dome cu rezolutie superioara de 8 MP, infrarosu puternic pana la 80 de metri, lentila varifocala cu zoom motorizat, carcasa rezistenta cu index de protectie IP67. Mai mult, vine cu multe functii vitale pentru o supraveghere eficienta : EXIR, 3D-DNR, WDR, ICR.

Inregistrare la cele mai mari standarde

Noua camera dome de la Hikvision aduce o calitate superioara cand vine vorba de inregistrare. Datorita senzorului performant CMOS de 8.29 Megapixeli, camera filmeaza realtime 4K@12.5FPS (Frame pe secunda).

Infrarosu puternic cu tehnologie EXIR

Tehnologia EXIR (EXtended InfraRed) a fost creata pentru a avea o supraveghere pe timp de noapte cat mai eficienta. Led-urile infrarosu IR sunt imbunatatite pentru a ilumina cu pana 30% mai bine in locurile intunecate. Camera datorita led-urilor IR, ilumineaza pe timp de noapte pana la 80 de metri distanta.

Index de protectie IP67

Camera are un factor de protectie IP 67 (International Protection Marking) ce garanteaza utilizatorului o protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna nisip). Pentru a fi o camera cat mai durabila, producatori au inchis etans carcarsa in special la porturile de intrare.

7. Camera dome turbo HD, Ultra HD 4K, EXIR 30 M, lentila 2.8mm, Hikvision

camere supraveghere de interior braila

Camera dome cu rezolutie superioara de 8 MP, infrarosu cu tehnologie EXIR pana la 30 de metri, lentila fixa de 2.8mm , carcasa rezistenta cu index de protectie IP67.

Inregistrare la cele mai mari standarde

Noua camera dome de la Hikvision DS-2CE76U1T-ITMF, aduce o calitate superioara cand vine vorba de inregistrare. Datorita senzorului performant CMOS de 8.29 Megapixeli, camera filmeaza realtime 4K@15FPS (Frame pe secunda).

Infrarosu puternic cu tehnologie EXIR

Tehnologia EXIR (EXtended InfraRed) a fost creata pentru a avea o supraveghere pe timp de noapte cat mai eficienta. Led-urile infrarosu IR sunt imbunatatite pentru a ilumina cu pana 30% mai bine in locurile intunecate. Camera DS-2CE76U1T-ITMF datorita led-urilor IR, ilumineaza pe timp de noapte pana la 30 de metri distanta.

Index de protectie IP67

Camera are un factor de protectie IP 67 (International Protection Marking) ce garanteaza utilizatorului o protectie impotriva prafului si a apei in anumite conditii (vant, ploaie, furtuna nisip). Pentru a fi o camera cat mai durabila, producatori au inchis etans carcarsa in special la porturile de intrare.

8. Camera dome Full HD Starlight, senzor PIR, Hikvision

camere supraveghere de interior braila

Camera Hikvision DS-2CE71D8T-PIRL este o camera dome Full HD, recomandata utilizarii in interior. Probabil cel mai atragator aspect al acestei camere este senzorul PIR. Datorita acestuia, supravegherea video devine si mai sigura, detectia cu un astfel de senzor este mai precisa, iar erorile mult mai rare. Distanta maxima de detectie este de 11 metri, iar unghiul de detectiue al senzorului este de 110°.

Cu ajutorul acestui senzor PIR se pot preseta 4 zone care sa fie supravegheate, iar atunci cand senzorul detecteaza miscare, va declansa o alarma si se va aprinde o lumina alba.

Vizualizare de timp de noapte

Camera Hikvision de interior inregistreaza imagini la o rezolutie de 2 MP, Full HD. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 103,5°. Acest unghi larg este suficient pentru a folosi aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, precum: spatii de birouri, sali de clasa, sali de asteptare, banci, institutii publice etc.

Pe timpul noptii, camera poate inregistra imagini clare pe o distanga de pana la 30 de metri, cu ajutorul LED-urilor cu infrarosu. Mai mult, camera foloseste tehnologia Starlight pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrate noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. De asemenea, camera utilizeaza o serie de functii de imagine care contribuie la calitatea inregistrarilor. Printre acestea amintim: BLC, WDR, AGC, AWB, si Sense Up.

Carcasa rezistenta la conditii meteo dificile

Camera Hikvision are o carcasa rezistenta la conditii de mediu grele, precum: ploaie, ninsoare, vant, praf si temperaturi extreme, intre -40°C si +60°C, chiar daca aceasta camera este destinata utilizarii in interior. Carcasa este cotata cu un index de protectie IP67.

9. Camera dome de 8 Megapixeli, IR 20 M, lentila 2.8mm, carcasa metal, interior SAFER

camere supraveghere de interior braila

Camera dome SAFER nregistreaza imagini la o rezolutie mare, de 8 megapixeli. Vine echipata cu o lentila fixa de 2.8 mm, care inregistreaza cadre largi, de 92°, astfel ca veti putea utiliza aceasta camera pentru supravegherea spatiilor mari, acolo unde aveti nevoie de imagini de ansamblu asupra unei zone. Spre exemplu, o puteti utiliza pentru supravegherea unor birouri, sali de asteptare sau de curs, institutii etc.

Acest model de camera este echipat cu LED-uri infrarosii microcristaline pentru o foarte buna performanta pe timpul noptii sau atunci cand gradul de iluminare este scazut. Tehnologia Smart IR asigura o iluminare uniforma a imaginilor alb-negru surprinse pe timp de noapte, deoarece camera va compensa automat intensitatea luminii infrarosie in functie de distanta dintre obiecte si previne supra-expunerea atunci cand un obiect se apropie de camera. Astfel, cu ajutorul acestei camere veti putea inregistra imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 20 metri.

10. Camera Full HD, Color VU, lentila 3.6mm, IP 67, meniu OSD, Hikvision

camere supraveghere de interior braila

Camera ColorVu – pentru a captura imagini cat mai vii in intuneric

Camera cu senzor CMOS de 2 megapixeli, pentru a captura imagini 1080P la 25 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 3.6 mm pentru a acoperi un unghi mediu de 83°. Este o camera care foloseste ColorVu, care spre deosebire de lentilele obisnuite, sunt echipate cu o deschidere mai ampla ajungand pana la apertura de F 1.0. Astfel, luminozitatea acestor imagini poate fi marita.

De asemenea, vine cu o sticla optica de anti-reflectie, si una de cu dispersie foarte scazuta, pentru a reduce luminozitatea luminii si pentru a reproduce in mod eficient claritatea si saturatia culorilor.

11. Camera dome HDCVI 8 MP Fisheye, IR 15 M, IP 67, IK 10, Dahua

camere supraveghere de interior braila

Camera HDCVI rezolutie 4K, lentila FISHEYE

Camera HDCVI cu rezolutie superioara de 8 Megapixeli, infrarosu pana la 15 metri, microfon incorporat, si cel mai important de detaliu : lentila FISHEYE. Lentila FISHEYE de 2.5 mm ofera o imagine panoramica pentru a vedea cat mai multe detalii in orice moment al zilei. Unghiul pe care il poate acoperi este unu de 180°, pentru a fi foarte eficienta. Aceasta camera este alegerea ideala pentru intreprinderi mari si locuri cum ar fi : stadioane, mall-uri, depozite, aeroporturi.

Tehnologia HDCVI garanteaza transmisia in timp real la distante lungi fara nici o pierdere. Suporta o transmisie de pana la 700 m pentru HD 4K si 4MP video prin cablu coaxial si pana la 300m prin cablu UTP.

Datorita indexului IP 67 & IK 10, camera HAC-EBW3802 este construita sa reziste in timp. Indexul IP 67 se refera la protejarea camerei de impuritati cum ar fi : nisipul fin, apa, zapada etc, iar IK 10 este rezistenta la intemperii sau tentativele de vandalism. Carcasa de aluminiu, cu un mediu optim de functionare cuprins intre -30° si +60°.

12. Camera interior de 8 MP, IR 50 M, lentila 3.6mm, microfon incorporat Dahua

camere supraveghere de interior braila

Cu ajutorul acestei camere vei putea experimenta rezolutia 4K reutilizand infrastructura de cablu coaxial existenta in spatiul pe care vrei sa il supraveghezi. Camera este dotata cu un senzor avansat CMOS de 1/2,7 „, care ofera imagini de calitate. In plus, camera este echipata cu microfon incorporat. Acest model de camera este alegerea ideala pentru intreprinderi de dimensiuni medii si mari

4 tipuri de semnal prin acelasi cablu

Tehnologia HDCVI accepta 4 semnale care sunt transmise pe acelasi cablu coaxial simultan: video, audio, date si alimentare.Transmisia de data bi-directionala permite camerei HDCVI sa interactioneze cu DVR-ul, pentru trimiterea semnalului de control sau declansarea alarmei.

Inregistrari audio de inalta calitate

Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. Camera Dahua accepta transmisia semnalului audio prin cablu coaxial. In plus, adopta procesare audio unica si tehnologie de transmisie care reda cel mai bine sunetul de la sursa si elimina zgomotul, garantand calitatea si eficacitatea inregistrarilor audio.

Functii de imagine importante

Camera are incorporata tehnologia WDR, ceea ce inseamna imagini vii, chiar si in cele mai intense conditii de iluminat de contrast. True WDR (120dB) optimizeaza atat zonele luminoase, cat si cele intunecate ale unei scene pentru a oferi imagini video de calitate superioara.

3DNR este o tehnologie de reducere a zgomotului de imagine, care detecteaza si elimina zgomotele aleatorii prin compararea a doua cadre secventiale. Tehnologia avansata 3DNR de la Dahua permite reducerea remarcabila a zgomotului pentru mai multa claritate, in special in conditii de iluminare limitata. In plus, 3DNR-ul avansat scade efectiv latimea benzii si economiseste spatiul de stocare.

Compatibila 4 in 1

Camera suporta mai multe tipuri de tehnologii, inclusiv HDCVI, CVBS si alte două formate analogice HD comune pe piata (AHD si Turbo HD). Această caracteristica face camera compatibila cu DVR-urile functionale pe una din tehnologiile mentionate mai sus sau cu cele Pentabride.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems