Camere de supraveghere de exterior, cu lentila variofocala

Camere de supraveghere video cu lentila varifocala. Intr-un sistem de supraveghere video, nu intodeauna stim sa apreciem distantele pe care le avem in scena supravegheata. Atunci cea mai buna solutie este o camera de supraveghere video cu lentila varifocala. Cele mai uzuale camere de exterior cu lentila varifocala sint cele cu lentila 2,8 -12 mm insa se pot gasi si camere de supraveghere cu lentila varifocala mai mare intre 5mm-50mm.

1. Camera TurboHD Full HD, IR 40 M, lentila 2.8 mm – 12 mm, PoC, Hikvision

camere de supraveghere de exterior cu lentila variofocala braila

Camera TurboHD Full HD cu lentila varifocala

Camera 2.8mm – 12mm permite vizualizarea unui unghi destul de larg cuprins intre 33° – 105°. Datorita unor led-uri infrarosu, ea poate surprinde imagini la o distanta de maxim 40 de metri. Carcasa este una metalica, cu un index de protectie IP 66.

Alimentare direct prin coaxial – PoC

Tehnologia PoC este o solutie mult mai eficienta, atat ca timp, cat si in ceea ce priveste costurile. Spre exemplu, intr-un sistem conventional de camere analogice, ar putea fi nevoie si de prezenta unui inginer electronist, care sa traga mai intai firele necesare instalarii. In schimb, folosind tehnologia PoC, camerele de supraveghere sunt direct conectate la DVR si nu necesita pregatiri suplimentare. In acelasi timp, utilizatorii au parte de camere de supraveghere „plug and play”, care nu trebuie configurate si care pot fi folosite imediat. Camera si DVR-ul folosit trebuie sa suporte PoC, altfel nu va functiona.

Atentie! Daca achizitionati un DVR si o camera cu PoC, este important sa NU legati o sursa de alimentare separata pentru camera (deoarece camera primeste alimentare direct din DVR).

2. Camera 5 MP 4 in 1 varifocala zoom motorizat IR 40 metri Hikvision

camere de supraveghere de exterior cu lentila variofocala braila

Camera 5 MP 4 in 1 Hikvision

Camera Hikvision DS-2CE16H0T-IT3ZF are un senzor de imagine CMOS de 5 megapixeli, cu ajutorul caruia inregistreaza imagini la o calitate excelenta, cu detalii clare. Lentila varifocala 2,7 – 13,5 mm ofera posibilitatea de a inregistra atat imagini de ansamblu, cat si imagini cu focus pe detalii. Astfel, in functie de nevoi sau de preferinte, puteti schimba oricand marimea unghiului de vizualizare. In plus, camera suporta chiar si zoom motorizat.

Acest model de camera este compatibil cu DVR pe orice tehnologie: Turbo HD, AHD, HDCVI sau analog, astfel ca iti va fi mult mai usor sa adaugi aceasta camera la sistemul tau de supraveghere existent sau atunci cand alegi produsele pentru unul nou.

Vizibilitatea nocturna de pana la 40 de metri

Camera este echipata cu LED-uri infrarosu pentru inregistrarea pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, iar cu ajutorul acestor LED-uri puteti inregistra imagini clare chiar si noaptea, pe o distanta maxima de 40 de metri.

Carcasa rezistenta la intemperii

Aceasta camera are o carcasa rezistenta la diverse conditii meteo nefavorabile: vant, ploi, ninsori sau temperaturi extreme, dar si la praf. Carcasa acestei camere este cotata cu un index de protectie IP67, care garanteaza utilizarea in siguranta a acestei camerei in exterior, chiar si in cazul unor intemperii.

3. Camera exterior 8 megapixeli, zoom motorizat 5x, autofocus, STARLIGHT, IR 60 metri

camere de supraveghere de exterior cu lentila variofocala braila

Camera exterior 8 megapixeli, zoom motorizat 5x, autofocus, infrarosu 60 metri

Noile camere de supraveghere 4K cu rezolutie maxima 8 megapixeli pot sa inregistreze imagini de calitate superioara pana la 12.5 cadre pe secunda. Vin echipate cu un senzor fabricat de SONY, de tip STARVIS si astfel pot sa surprinda imagini mai bune in cadrele intunecate. Recomandam aceasta camera de supraveghere 4K la cele mai pretentioase aplicatii, cum ar fi magazine, birouri, spatii rezidentiale si multe altele.

Lentila cu zoom motorizat 5X si autofocus

Cu ajutorul acestei camere de supraveghere veti putea face zoom motorizat pana la 5X atunci cand doriti sa apropiati cadrul. Camera are o lentila cu modul de zoom si autofocus incoporat pentru ca dumeavoastra sa puteti modifica cadrul atunci cand aveti nevoie. Cu ajutorul lentilei de 2.7 -13.5 mm puteti trece cu usurinta de la un unghi mare de supraveghere 103 grade pana la un unghi de 36 grade.

Tehnologie STARLIGHT si infrarosu la 60 metri

Camera foloseste un senzor ultra-sensibil la lumina, numit STARVIS. Acesta este produs de SONY si ofera imagini de calitate foarte buna in luminozitate scazuta. Chiar si pe timpul noptii, atunci cand exista destula lumina in exterior camera poate sa surprinda imagini color. Pentru restul timpului (cand nu exista lumina ambientala) camera poate sa folosesca modul infrarosu (alb-negru) pentru a surprinde imagini chiar si in bezna completa pana la 60 metri in conditii optime.

4. Camera HDCVI 5 MP varifocala microfon incorporat Dahua

camere de supraveghere de exterior cu lentila variofocala braila

Camera exterior 5 MP, varifocala, Dahua

Camera Dahua are un senzor de imagine CMOS 1/2.7″ si inregistreaza imagini la o rezolutie superioara de 5 megapixeli. Acest model de camera este echipat cu o lentila varifocala de 2,7 – 12 mm, care ofera un unghi de vizualizare variabil intre 98° si 34°. Astfel, in functie de nevoile si preferintele personale, aceasta camera poate fi utilizata fie ca sa surprinda imagini de ansamblu asupra spatiului de supravegheat, fie imagini cu focus pe detalii.

Inregistrare pe timp de noapte

Camera Dahua este echipata cu 4 LED-uri Smart IR cu ajutorul carora se pot inregistra imagini la o calitate ridicata pe o distanta de pana la 60 de metri, pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta. In plus, camera are o serie de functii de imagine, care sporesc calitatea imaginilor inregistrate in astfel de conditii: BLC, HLC, DWDR, AGC si 2DNR.

Microfon incorporat

Aceasta camera are microfon incorporat, astfel ca pe langa partea video, veti putea obtine si inregistrari audio. In plus, daca DVR-ul dumneavoastra suporta audio prin HDCVI, veti putea obtine ambele tipuri de irnegistrari pe un singur cablu si nu veti mai fi nevoit sa trageti cabluri suplimentare pentru inregistrarile audio.

5. Camera HDCVI 5 Megapixeli, zoom motorizat, IR 80 M, 1 x audio

camere de supraveghere de exterior cu lentila variofocala braila

Rezolutie 2K+ si zoom motorizat pentru versatilitate maxima

Echipata cu un senzor de imagine de 5 MP poate sa inregistreze imagini la o rezolutie maxima de 2592 x 1944 la 20 FPS. Lentila de 2.7mm-13.5mm cu zoom motorizat te ajuta sa apropii pana la 5X imaginea( zoom optic automat 5X) Acum puteti sa ajustati unghiul de vizualizare in functie de nevoi: fie sa surprindeti imagini de ansamblu, fie sa va concentrati pe anumite detalii. Unghiul de vizualizare este cuprins intre 29°-102°.

Camera are o carcasa rezistenta la conditii meteo nefavorabile, astfel ca nu veti intampina probleme la montajul in exterior, nici in conditii de ploaie, vant sau ninsori. Carcasa camerei este cotata cu un index de protectie IP67.

Infrarosu puternic pana la 80 de metri

Camera de supraveghere este echipata cu 4 LED-uri puternice si cu functie de infrarosu inteligent. Astfel camera poate sa lumineze pana la 80 metri pe timpul noptii cu infrarosu si nu va supraexpune cadrele in care unele obiecte sunt mai apropiate.

Meniu OSD

Acest model de camera Dahua are meniu OSD, prin intermediul caruia poti efectua o serie de setari de imagine utile pentru tine. Astfel, in functie de conditiile de mediu sau preferintele tale, vei putea efectua setari precum:

• BLC – imbunatatirea calitatii imaginii atunci cand fundalul este puternic luminat
• HLC – corectarea imaginilor acolo unde exista faruri puternice sau becuri care lumineaza mai mult decat este necesar
• WDR – creeaza un echilibru pe imagine, acolo unde exista parti mai luminate si mai intunecate, pentru o calitate superioara
• AGC – intra in functiune in conditii de iluminare scazuta si creste puterea semnalului video pentru a imbunatati calitatea imaginii
• 3DDNR – elimina „purecii” de pe imaginile inregistrate noaptea
• WB (white balance) – optimizeaza culorilor imaginilor, raportandu-le la culoarea alb
• Privacy Zones – la aceasta camera puteti seta anumite zone private care nu vor fi inregistrate.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems