Camere cu termoviziune

1. Camera termala pentru masurarea temperaturii (febra) cu soft si alarma

Camera termala mobila pentru masurarea temperaturii umane. Masoara temperatura intre 30 – 45 de grade de la 1 pina la 10 metri cu o acuratete de 0,5 grade. O solutie economica de scanare a temperaturii umane in mod automat pentru un flux important de persoane cu soft de monitorizare

Această cameră video face fotografii ale temperaturii! Această cameră este reglată special pentru a funcționa în intervalul 30˚C ~ 45˚C cu precizie 0,5˚C, deci este excelentă pentru detectarea temperaturii și a febrei umane. De fapt, această cameră termică este adesea folosită de companii / aeroporturi / hoteluri / mall-uri pentru a efectua o verificare a febrei în primul rând: Dacă orice persoană are o temperatură de peste 37.3 ° C, o alarmă se declanseaza.

Există un ecran TFT de culoare 2,8 „320×240 TFT, care oferă citiri de temperatură în timp real dintr-o rezoluție termică interpolată 160×120, cu etichetarea temperaturilor la cald. Puteți seta, de asemenea, intervale de temperatură pentru alerte, unități F sau C, palete de culori etc. baterie li-poli încorporată, astfel încât să fie complet portabil. Puteți să o reîncărcați prin USB.

Ne plac aceste scanere pentru febră, deoarece:
• Sunt surprinzător de precise
• Functioneaza excelent pe o distanta de 1 metru
• Nu este necesară conexiunea la Internet – funcționalitate complet autonomă
• Poate fi conectat la orice computer Windows pentru un afișaj mai mare cu software gratuit disponibil
• Poate fi folosit pentru a capta date termice cu software open-source (în dezvoltare)
• Poate să funcționeze pe baterie reîncărcabilă timp de multe ore sau conectat
• Acest scanner are transmisie de date în timp real către un computer pentru analiză prin USB. De asemenea, dispune de trei moduri de vizualizare: Thermal (imagine infraroșu), Digital (cameră obișnuită) și Fusion (un amestec dintre cele două).
• De asemenea, puteți captura imagini și măsurători și le puteți transfera pe computer prin USB tip C sau SD Card.

Pentru a realiza sistemul complet, mai ai nevoie de un trepied (vezi produse asociate), un Laptop si un televizor cu suport daca se doreste transmiterea prin HDMI la un display mai mare

Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Inainte de utilizare va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Acest aparat poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Este interzisa utilizarea aparatului de catre copii. Acest aparat a fost conceput pentru utilizarea practica, conform instructiunilor de utilizare si nu poate inlocui un consult medical de specialitate. Acest termometrul cu infrarosu este destinat masurarii temperaturii la nivelul fruntii, intr-un mediu cu temperatura controlata (in interior). Daca aparatul este folosit in exterior, gradul de acuratete al senzorului poate sa se modifice substantial. Nu utilizati aparatul pentru masurarea temperaturii in alt mod decat la nivelul fruntii (sub brat, gura etc.). Atentie sporita la senzorul de masurare atunci cand se curata aparatul. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Nu lasati aparatul in bataia directa a razelor soarelui, expus la substante chimice sau la temperaturi ridicate.Acest produs se aduce pe baza de comanda si nu se poate returna.

2. Camera ip termala Hikvision pentru detectarea febrei

Camera ip termala Hikvision pentru detectarea febrei DS-2TD2637B-10/P. Acuratete 0,5 grade. Pentru acuratete mai mare 0,3 grade se foloseste impreuna cu Blackbody. Distanta fata de persoane 3-7 metri.

DS-2TD2637B-10/P este o camera termica IP, Hikvision. Aceasta are o rezolutie video de 4 Megapixeli si o rezolutie termica de 384 x 288 px. Camera poate stoca inregistrarile pe un card propriu SD de pana la 256 GB (cardul nu este inclus), avand alimentare PoE, care reprezinta modalitatea „all in one” de alimentare si transmitere a semnalului video printr-un singur cablu de retea.

Camera este una bispectrum termografica care masoara simultan 10 puncte, 10 zone si 1 linie in timp real cu o precizie de 0.5°C, fiind o solutie ideala in locatii aglomerate, de exemplu: aeroport, vama, spital, scoala, gara, cat si institutii. O astfel de camera termala va scana si filtra persoanele cu temperatura ridicata care se afla in aria de detectie.

Inaltimea recomandata de instalare este de 1.7 – 2.5 m cu o inclinare de 20°. Distanta de detectie a persoanelor este cuprinsa intre 3 – 7 metri, recomandat a se utiliza in interior departe de vant si usi in lumina normala.

Aceasta camera termica functioneaza cu NVR-urile Deep In View iDS-7716NXI-I4/X, DS-77XYNI-IZ.

Atentie! Produsele aduse la comanda nu se pot returna!

Functii termice:

• Bi-spectrum: Aceasta este functia care permite vizualizarea in acelasi timp a imaginilor normale cat si a celor din spectrul termic pentru o identificare usoara a persoanelor vizate.

• Procesul de depistare: Pentru procesul de depistare, se creeaza niste randuri, in mai multe parti, pastrand distanta, unde se va folosi aceasta camera termica pentru ca detectia sa fie rapida si eficienta in locurile aglomerate.

• Numar maxim de persoane: Camerele termice cu detectie a temperaturii corporale pot scana cu eficienta ridicata pana la 30 de persoane simultan.

• Zone de aplicare: Camerele se recomanda a fi utilizate la interior, in apropierea intrarilor pentru ca in exterior pot exista fluctuatii din cauza temperaturii mediului.

Functii IP:

• Tehnologia CMOS: Tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Aceasta ofera imunitate ridicata la zgomot si consum redus de energie.

• Alimentare PoE: Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului.

• SD card: Acum se pot inregistra si stoca imaginile pe propriul card SD pe care il conectezi direct la camera.

• IP66: Gradul IP 66 indica un grad superior de protectie asupra factorilor externi. Nivelul de protectie este asigurat de carcasa camerei impotriva accesului la componentele interne, a corpurilor solide sau a patrunderii apei.

• True WDR: WDR – Wide Dynamic Range este o functie a camerelor de supraveghere video cu ajutorul careia obtineti imagini clare in orice conditii, chiar si atunci cand lumina este in partea opusa a camerei de supraveghere.

• Monitorizare de la distanta: Modalitatea foarte usoara de configurare a echipamentului permite vizualizarea chiar si de la distanta a camerelor. Aplicatia Hik-Connect pune la dispozitie, printr-o simpla scanare a codului QR posibilitatea de a monitoriza zona dorita, oricand si oriunde.

• Distanta de detectie: 3-7 metri; a se utiliza la interior, fara vant, departe de usi, in lumina normala (nu la intuneric)

• Functioneaza impreuna cu NVR-urile DeepInView iDS-7716NXI-I4/X (thermal/ mask detection/ face recognition), DS-77XYNI-IZ, iVMS4200 (gratuit)

Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Inainte de utilizare va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Acest aparat poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Este interzisa utilizarea aparatului de catre copii. Acest aparat a fost conceput pentru utilizarea practica, conform instructiunilor de utilizare si nu poate inlocui un consult medical de specialitate. Acest termometrul cu infrarosu este destinat masurarii temperaturii la nivelul fruntii, intr-un mediu cu temperatura controlata (in interior). Daca aparatul este folosit in exterior, gradul de acuratete al senzorului poate sa se modifice substantial. Nu utilizati aparatul pentru masurarea temperaturii in alt mod decat la nivelul fruntii (sub brat, gura etc.). Atentie sporita la senzorul de masurare atunci cand se curata aparatul. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Nu lasati aparatul in bataia directa a razelor soarelui, expus la substante chimice sau la temperaturi ridicate.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems