Sistem de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor

07.06.2020

Solutie automata de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor. Asa cum ne-a obisnuit Dahua, ajuta in aceste momente dificile cu un alt sistem inteligent de gestionare si restrictionare a numarului de persoane in interiorul unui spatiu vizat. Impreuna cu sistemul de detectie temperatura sint niste arme foarte putenice de gestionare a controlului si accesului persoanelor in diverse spatii publice sau private.

Sistem de restrictionare a fluxului de persoane si numararea lor

Unde se foloseste acest sistem de gestionarea a fluxului de persoane?

Pentru magazinele mici și mijlocii, care încă trebuie să-și aibă deschisa afacerea, dar trebuie să ia în considerare si ultimele reglementării de reducerea riscurilor de infecție și creșterea gradului de securitate a consumatorilor. Fie ca este o farmacie, un supermarket, un aprozar sau un spital, acest sistem poate gestiona si restrictiona numarul de persoane prezente la un moment dat in interiorul spatiului.

Spre exemplu, o farmacie are 2 posturi de facturare cu distanta considerabila intre ele, deci poate primii maxim 2 persoane la interior simultan. Sistemul va numara fiecare intrare , respctiv iesire si va atentiona ca doar doua persoane pot fi simultan inauntru. Proiectul se poate scala pentru mai multe persoane , indiferent.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems