Camera termala pentru masurarea temperaturii Dahua

03.06.2020

Tehnologia de supraveghere video cu inteligenta artificiala Dahua permite detectia rapida a temperaturii persoanelor din campul vizual. Acest lucru ajuta la identificarea rapida din multime a persoanelor cu febra (temperatura peste limita presetata). Aceasta este o metoda foarte utila ce poate fi aplicata cu succes in combaterea raspandirii virusului COVID-19.

Camera termala pentru masurarea temperaturii Dahua

Tehnica de masurare a temperaturii este foarte rapida, fara contact si reuseste sa masoare cu o precizie de +/- 0,03 Grade Celsius in conditii nefavorabile de scanare ( masca, ochelari, etc).

Aceasta camera termala este o solutie ideala in locatii aglomerate, cum ar fi: spital, scoala, aeroporturi, metrou, cladiri comerciale, etc. O astfel de camera termala va scana fiecare persoana in parte care se aflata in aria de detectie, iar in momentul unei anomalii de temperatura va emite o alarma automata pentru a usura planul de interventie.

Rezolutie video Full HD

Camera poate inregistra la o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli) permisa de senzorul CMOS 1/2.8 inch.

Temperatura umana

Camera TPC BF3221 T te va avertiza in momentul in care detecteaza o anomalie prin lumina alba incorporata si sirena interioara. Rezolutia de inregistrare este de 2 Megapixeli (1920 x 1080 pixeli – Full HD) la 25 FPS, iar inregistrarile sunt facute la o calitate inalta datorita senzorului CMOS de 1/2.8 inch.

Detector de plan focal neracit Vox

• Rezolutie: 256 * 192
• Gama spectrala: 8μm ~ 14μm
• Lentila termica: 3,5mm
• Rezolutie 2.8 „CMOS, 1080P
• Lentila: 4mm
• Alarma: Lumina de avertizare alba incorporata
• Interval de masurare a temperaturii: 30 ℃ ~ 45 ℃
•Precizia masurarii temperaturii fara blackbody: ± 0,3 ℃, cu Blackbody ± 1 ℃
•Alimentarea camerei se va face la 12V sau PoE

Atentie! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Inainte de utilizare va recomandam sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare. Acest aparat poate fi utilizat numai in scopul mentionat in instructiunile de utilizare. Este interzisa utilizarea aparatului de catre copii. Acest aparat a fost conceput pentru utilizarea practica, conform instructiunilor de utilizare si nu poate inlocui un consult medical de specialitate. Acest termometrul cu infrarosu este destinat masurarii temperaturii la nivelul fruntii, intr-un mediu cu temperatura controlata (in interior). Daca aparatul este folosit in exterior, gradul de acuratete al senzorului poate sa se modifice substantial. Nu utilizati aparatul pentru masurarea temperaturii in alt mod decat la nivelul fruntii (sub brat, gura etc.). Atentie sporita la senzorul de masurare atunci cand se curata aparatul. Nu folositi agenti de curatare agresivi. Nu lasati aparatul in bataia directa a razelor soarelui, expus la substante chimice sau la temperaturi ridicate.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems