Camere IP Wireless

Camere de supraveghere video ip cu tehnologie wireless de conectare in retea. Camerele de supraveghere video IP wireless au si conectare LAN pe mufa RJ45 pentru o conexiune mai stabila. Avantajul acestor camere este mobilitatea, ele avand nevoie doar de o alimentare locala, semnalul video fiind transmis wireless la un routter. Aceste camere mai sunt numite si camere de supraveghere de birou datorita faptului ca se pot amplasa foarte usor si foarte discret in multe locatii, chiar si pe masa, unele dintre ele pot fi controlate PTZ automat din aplicatia de PC sau de pe dispozitive mobile. Aceste camere de supraveghere de birou dispun de tehnologie megapixel si pot face inregistrari de calitate la rezolutie HD si FULL HD. Puteti gasii camere ip hikvision, camere wireless, camere wireless PTZ. Camerele ip wireless acestea pot fi folosite si pentru a supraveghea video dadacele, copii sau batranii. Acestea se pot folosii cu succes in aplicatii rezidentiale, atunci cand doresti sa stii mereu ce se intampla in casa ta. Astfel iti poti supraveghea copii sa stii daca si-au facut temele sau daca au alte activitati in casa.

Camera wireless 5 megapixeli, slot SD, 2.8mm, microfon,Hikvision

Camere IP Wireless braila

Camera wireless cu rezolutie 5MP, usor de instalat

Camera wireless Hikvision este o camera IP cu un senzor de imagine CMOS 1/2.7″ care inregistreaza imagini la o rezolutie de 5MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare, de 100°. Acest unghi larg permite utilizarea camerei pentru supravegherea spatiilor mari, pentru imagini de ansamblu si nu numai. Camera se instaleaza foarte usor, o instalare de tip plug in play. Vedeti videoclipul din sectiunea VIDEO.

Microfon incorporat si stocare pe card SD

Cu ajutorul microfonului incorporat veti putea inregistra audio. Bineinteles ca in exterior va exista mult zgomot de fond, dar totusi acest lucru va ajuta sa va dati seama de anumite lucruri.

Camera poate fi folosita standalone (*fara NVR) putand stoca imaginile inregistrate pe card SD de maxim 128 GB (cardul nu este inclus – se achizitioneaza separat). De asemenea, imaginile pot fi stocate si pe alte medii, precum spatii de stocare locale sau NAS-uri.

Vizibilitate nocturna pana la 30 metri

Datorita LED-urilor IR, de tip EXIR cu care este echipata camera, veti putea inregistra imagini chiar si pe timp de noapte sau in conditii de iluminare scazuta, pe o distanta de pana la 30 de metri.

De asemenea, pentru o calitate mai buna a imaginilor inregistrata in conditiile enumerate mai sus, camera are o serie de functii de imagine utile, precum: Digital WDR, 3DNR si BLC.

Camera IP wireless 3 Megapixeli, lentila 2.8mm, DAHUA

Camere IP Wireless braila

Camera IP wireless 3 Megapixeli, lentila 2.8mm, DAHUA IPC-HFW1320S-W este o camera IP wireless pentru aplicatii de supraveghere in spatii unde nu se doreste cablarea. Camera suporta conexiune wireless intr-un router si de acolo se poate conecta intr-un NVR sau poate fi folosita stand-alone direct pe un PC.

Camera poate sa surprinda imagini chiar si pe timpul noptii cu ajutorul unui proiector cu led-uri infrarosu pana la 30 metri

Camera wireless 3MP Cube Wi-Fi IP Dahua

Camere IP Wireless braila

Camera wireless 3MP Cube Wi-Fi IP Dahua

Camera IP wireless Dahua are un senzor de imagine de 3 MP si un unghi de vizualizare de 120°. Este ideala pentru supravegherea locuintelor, pentru monitorizarea copiilor sau a varstnicilor si nu necesita NVR, deoarece imaginile pot fi stocate pe card SD (cu capacitate maxima de 64 GB – nu este inclus in pachet).

Camera inregistreaza imagini clare, de calitate superioara cu rezolutie 3 MP cu 20 fps si rezolutie 2 MP cu 30 fps. De asemenea, camera permite un zoom digital 16X.

Camera are si microfon incorporat si difuzor.

Pe timp de noapte, inregistreaza imagini pe o distanta de pana la 10 metri cu ajutorul LEDurilor infrarosu

CAMERA INTELIGENTA QSMART PRO, ACUMULATORI 15000MAH, PANOU SOLAR, FULL HD 2MP, WIRELESS, IOS SI ANDROID, WATERPROOF IP66

Camere IP Wireless braila

Qsmart PRO Full HD este un model nou, de dimensiuni reduse, frumos conceput si contruit robust, din aluminiu, care se evidentiaza prin tehnologia de varf incorporata.
• Poate fi folosita oriunde si oricand! cu acumulatori inclusi in pachet de capacitate mare, 15000mAh si panoul solar nu mai aveti grija firelor pentru alimentare;cu adevarat Wireless!

• Poate fi lasata in ploaie si orice intemperii fara probleme datorita standardului IP66 si carcasei din aluminiu; cu adevarat Waterproof!

• Calitate superioara a imaginii datorita rezolutiei Full HD, 2 megapixeli/ 25 FPS, vedere nocturna, inregistrare si senzor de miscare;

CAMERA SUPRAVEGHERE DOME K2, ZOOM 16X, IOS/ ANDROID, INCLINARE/ ROTIRE 355˚, NIGHT VISION 50M, IP66

Camere IP Wireless braila

Camera Qsmart Dome K2 datorita acoperiri de 360 grade este mult mai versatila si face munca a doua camerele normale. Modelul are un Zoom puternic de 16X cu ajutorul lentilelor de 2.8~12mm (4X Optical+ 4X Digital Zoom), o rezolutie de 2MP si vedere nocturna pina la 50 metri cu ajutorul a 6 Array LED, carcasa de aluminiu si protectie IP66.

Rezoluția video HD – Camerele IP PTZ de înaltă rezoluție, precum 2MP Full HD, sunt esențiale pentru obținerea de imagini clare, care să recunoască fețele, să identifice persoane sau vehicule și să prindă criminali în acțiune.
IR Night Vision – Camerele IP PTZ cu LED-uri IR și filtrele IR care monitorizează proprietatea non-stop, mai ales noaptea, vor spori securitatea, cum ar fi într-un garaj detașat sau într-o curte slab iluminata.

Aparatele antirefresive PTZ cu grad de protecție IP66 sunt impermeabile în aer liber și capabile să reziste la impactul elementelor, cum ar fi apa de ploaie.

Detectarea mișcării și notificarea – camerele PTZ capabile să detecteze mișcarea și să împingă notificările în timp real când mișcările apar, vă ajută să rămâneți în buclă și să vă solicitați să răspundeți în timp util prin prinderea unui intrus în actul respectiv, informând poliția sau apelând pentru ajutor.

Remote Access & Control – utilizatorii pot folosi aplicații mobile, software sau browsere web pentru a naviga de la distanță și a controla panoramarea, înclinarea și mărirea cu ușurință cu câteva clicuri.

CAMERA INTELIGENTA QSMART BULLET 2MP FULL HD, 4X ZOOM, NIGHT VISION 25M, 6 LED IR, WI-FI, APLICATIE IOS/ ANDROID, ONVIF

Camere IP Wireless braila

Camera inteligenta Qsmart Q series este ideala pentru supravegherea copiilor sau a batranilor, a locuintelor, sediilor de firma sau depozitelor.

Functii principale
• Vedere pe intuneric la 25 metri
• Rezolutie FullHD 1080p 1920×1080
• Inregistrare card SD, maxim 128 Gb
• Interior/ exterior, grad protectie IP66
• Aplicatia pentru mobil SAP HD este foarte usor de folosit si permite multe setari
• Vizualizare directa si notificari in timp real pe telefon
• IR-CUT pentru imagine clara
• Detectare miscare 8-10 metri. Senzor PIR este influentat de setarile camerei si de conditiile meteo
• Senzor 2.0 megapixeli, rezolutie Full HD
• Functie P2P de conectare automata la reteaua wireless;
• Compresie H.264
• 6 Leduri IR mari pentru vizualizare pe timpul noptii cu comutarea automata;
• Detectie la miscare cu alerta prin e-mail sau FTP; doar cu conectare NVR
• Stocare local sau pe micro SD;
• Functioneaza cu aplicatiile de mobil pentru iOS si Android;
• WPS – conectare securizata la reteaua wireless printr-un singur buton;
• Conexiune wireless prin standardul IEEE 802.11N;
• Suporta WEP, WPA si WPA2 Encryption;
• Compatibil Android/ iOS

KIT SOLAR QSMART ULTRA, PANOU SOLAR 30W, ACUMULATOR 17AH, ROUTER 4G

Camere IP Wireless braila

Foarte simplu! Total independent de reteaua electrica!

Fara fire si cabluri de alimentare!

Kitul permite conectarea cu un Router GSM 4G cu cartela SIM, fiind solutia ideala pentru supravegherea locatiilor in care nu aveti acces la internet precum cabane, santiere, paduri, pasuni, livezi, culturi, iazuri, stane, grajduri.
Setul este format din:
• Camera Qsmart Ultra
• Acumulator/ Generator
• Panou Solar
• Cutie depozitare
• Router pentru internet
• Cabluri conectare

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems