Amortizoare pentru usi

Amortizoare pentru usi. Asigura o inchiderea eleganta a usilor in general ale celor cu trafic intens, pentru protectia la trantire. Produse de caliate inalta cu dirata mare de viata, pentru orice tip de usa. Alege un amortizor de usa de calitate pentru sistemele de control acces pe care il realizati

Amortizor de usa KALE 330 pentru usi 45-60 Kg

Amortizor de usa KALE 330 pentru usi 45-60 Kg. Produs in Turcia este un amortizor de usa, de cea mai buna calitate. Rezistenta indelungata in timp. Se preteaza pentru usi cu trafic intens, gen usi de intrare in bloc sau magazin.

Amortizor de usa Kale 220 pentru usi 20-45 Kg

Amortizor de usa KALE 220 pentru usi 25-30 Kg. Produs in Turcia este un amortizor de usa, de cea mai buna calitate. Rezistenta indelungata in timp. Se preteaza pentru usi cu trafic intens, gen usi de intrare in bloc sau magazin cu o greutate de 25/30 de kg. Este din metal gavanizat

Amortizor hidraulic pentru usi VIRO greutate reglabila 45-85KG

Amortizor hidraulic pentru usi VIRO greutate reglabila 45-85KG. Produs in Italia, este un produs foarte fiabil, se foloseste cu succes la intrarea scarilor de bloc. Fara punct de oprire cu 3 niveluri de forta.

Dimensiune : 186 x 44.5 x 67 mm

„Viro” doorclosers serie sunt reglabile rezistență și, prin urmare, potrivite pentru uși din lemn sau metal (dreapta și LeftHand) de diferite lățimi și greutate și pot fi instalate fie pe ușă (Instalare standard) sau pe tocul ușii (instalare inversă).

Corpul: o singură piesă turnata sub presiune din aluminiu Culori standard: gri metalizat.

Braț: oțel, lungime reglabilă, permițând o cursă de 80 mm.

Supape de reglare: pentru viteza de închidere si viteza lioviturii finale. Supapele sunt usor accesibile din exterior chiar daca amortizorul este deja montat.

Mecanism: – Operațiune hidraulică, nu necesită schimbarea periodică a uleiului. Unghiul de deschidere poate fi modificat în funcție de necesități;

Pentu usi cu :
– latimea maxima 85-110 cm
– greutatea maxima 45-85 kg

Varianta : fara punct de oprire

Greutate: 1950 g

Forta : 2-3-4 multiforta

Dimensiune corp : 186 x 44.5 x 67 mm

Distanta dintre gaurile de prindere : -orizontala 168 mm -verticala 19 mm

Amortizor VIRO ZIP brat reglabil forta reglabila max 85KG

Amortizor VIRO ZIP brat reglabil forta reglabila max 85KG. Produs in Italia.

Amortizoarele multiforța „Viro zip” au dimensiunile mai mici față de seria „Viro” şi sunt indicate în mod particular de a fi aplicate în locuri foarte mici. Pot fi montate la uşi din lemn sau din metal (de dreapta sau de stânga) şi pot fi instalate pe uşă (montaj standard) sau pe tocul uşii (montaj invers).
• Corpul: este monobloc din aluminiu vopsit. Culori de serie: gri şi negru.
• Braţul: este din oţel, cu lungimea reglabilă, ce permite o mişcare de 80 mm.
• Valve de reglaj: al vitezei de închidere şi viteza loviturii finale. Valvele sunt uşor accesibile din exterior chier dacă automatizorul este deja montat. Valvă internă de încărcare.
• Mecanismul:
o funcţionarea hidraulică nu cere schimbarea periodică a uleiului. Nu are nevoie de întreţinere;
o în varianta cu braț cu punct de oprire regalabil, această funcțiune este posibilă datorită unui particular intern. Poziţia în care este posibilă obţinerea manuală a punctului de închidere, poate fi una oricare cuprinsă între cele de 90° şi unghiul de maximă deschidere a uşii;
o variantă multiforţa: .13.
• Livrate cu: 2 şabloane de instalare standard sau inversată, pentru uşi cu deschidere pe dreapta sau pe stânga; şuruburi de fixare (pentru uşi metalice şi pentru uşi din lemn) de culoare similară a amortizorului.
• Pentru usi cu :

– latimeamaxima 85-110 cm
– greutatea maxima 45-85 kg

Varianta : Cu punct de oprire

Greutate: 1950 g

Forta : 2-3-4 multiforta

Dimensiune corp : 186 x 44.5 x 67 mm

Distanta dintre gaurile de prindere :
-orizontala 168 mm
-verticala 19 mm

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems