Panou fotovoltaic de conectat la priză

Te-ai săturat să vezi in fiecare lună că factura de curent este tot mai mare?

Acum ai posibilitatea să îți cumperi o mini-centrala electrică care să producă curent suplimentar pentru consumul tău lunar! Vei vedea cum lună de lună valoarea facturii tale scade semnificativ.

Mini-centrală electrică este o soluție ușoară de folosit pentru oricine dorește să producă energie electrică cu ajutorul panourilor fotovoltaice, dar nu are suficient spațiu disponibil pentru sisteme mai mari sau nu dorește un sistem complet.

Modulul „Mein-Kraftwerk” cu micro invertor integrat oferă energie de îndată ce este montat, orientat către soare și apoi conectat la rețea, introducând panoul în priză

Nu ai nevoie nici de un spatiu generos ca să montezi acest sistem. Se poate monta foarte simplu pe acoperiș, perete, lângă geam sau ușa de pe terasa ta . Are în plus un design foarte atractiv!

Kit-ul conține panou solar de calitate superioară și un mini invertor integrat „Mein-Kraftwerk” , deci nu necesită cumpararea unui invertor separat, ceea ce înseamnă o investiție minimă!

IMPORTANT! Acest produs nu include stecher.

Fiecare modul are putere de a produce pană la 320kWh/an și se poate monta pe acoperiș pentru aplicații mai mari în sisteme de câte 5 panouri.

IMPORTANT! Această mini-centrală funcționează doar dacă sunteți racordat la rețeaua publică de furnizare de energie.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems