Marchiza automata Motorline Monobloco300

Marchiza Motorline Monobloco300 este alegerea perfectă pentru tine dacă eşti în căutarea unui produs de calitate, cu design atractiv şi uşor de manevrat. Dotată cu un braţ pliabil, marchiza se poate monta în perete sau tavan, iar înclinarea maximă suportată este de 60 de grade.

Soare arzator sau umbra racoritoare la un buton distanta

Fie ca vrei un bronz de invidiat sau vrei sa te racoresti intr-o dupa amiaza torida de vara, marchiza se deschide si se inchide automat cu usurinta, putand fi actionata de pe cele 2 telecomenzi din kit-ul de instalare. Astfel, tu decizi ambianta terasei tale cu un simplu click! Marchiza este dotata si cu o manivela pentru actionare manuala, pentru a o putea deschide sau inchide usor si rapid in cazul unei pene de curent electric.

Varietate de culori si dimensiuni

Apreciezi originalitatea si vrei ca marchiza sa fie personalizată dupa preferintele tale? Poti alege cea mai buna varianta dintr-o gama extinsa de culori si materiale, pentru ca terasa ta sa arate exact asa cum ai visat-o. Pastel, natur, culori puternice. Tu ce alegi? Indiferent de dimensiunea terasei tale, avem solutia! Asa ca nu-ti fa griji daca coltul tău de relaxare nu se incadreza in dimensiunile standard, venim in intampinarea nevoilor tale cu o oferta personalizata!

Tehnologie optionala

Marchiza Motorline Monobloco300 vine si cu o placa de comandă MC8 gandita pentru dotari optionale. In acest sens, iti propunem un senzor de soare / ploaie / vant, care sa actioneze automat marchiza atunci cand tu nu esti in preajma. Astfel, daca porneste vantul sau ploaia, senzorul va actiona marchiza inchizand-o automat pentru a o proteja, urmand sa o deschida cand reapare soarele.

Kit-ul este format din:

– Motor tubular TUB MT
– Manivela pentru actionarea de urgenta manuala sau in cazul unei caderi de tensiune.
– Doua telecomenzi cu 4 canale MX4SP
– Placa de comanda MC8
– Optional: suporta un senzor de vant/ploaie/soare

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems