Sistem videoconferinta VOIP Grandstream GVC3200

Sistem videoconferinta VOIP Grandstream GVC3200. GVC3200 este o solutie inovatoare ce ofera companiilor un sistem de videoconferinte revolutionar cu o flexibilitate fara precedent si compatibilitate cu majoritatea protocoalelor si platformelor de videoconferinta.

VOIP Grandstream GVC3200

GVC3200 SIP este compatibila cu IPVideoTalk Pro, platforma robusta de cloud de la Grandstream pentru conferinte plug and play, fiind in acelasi timp interoperabila cu orice platforma “3rd party” de videoconferinta SIP – oferind astfel posibilitatea de extindere sau de implementare a unei platforme de 3rd party. In plus, deoarece se bazeaza pe Android 4.4, GVC3200 ofera acces deplin la toate aplicatiile de videoconferinta din Google Play Store – cum ar fi Skype, Skype for Business, Google Hangouts si multe altele. GVC3200 este inzestrat cu o solutie brevetata de MCU (micro controller unit) integrat, care suporta pana la “9-way” conferinte cu posibilitate de mixare intre SIP si alte protocoale.

GVC3200 elimina barierele traditionale de video conferinte si stabileste un nou nivel pentru solutii din clasa business oferind tehnologie de varf, flexibilitate, interoperabilitate, compatibilitate, o gama bogata de aplicatii si nu in ultimul rand usurinta in utilizare

Caracteristici Cisco TelePresence SX10

  • Video 1080p Full-HD
  • 3 iesiri monitor prin HDMI
  • 9-way conferinte prin hibrid-protocol fara MCU / servere externe sau licente software suplimentare
  • Camera PTZ cu zoom 12x
  • Poate fi instalat in trei pasi simpli
  • Conectare Plug and Play la serviciul de conferinte IPVideoTalk Pro de la Grandstream
DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems