Alarme antiefractie wirless

Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes

Sint sisteme de alarma Profesionale nativ GSM – GPRS. Gama de produse include si comunicator sau controller gsm. Toate produsele se pot programa direct din PC prin intermediul unei cuple miniUSB . Foarte Fiabile si usor de programat.
Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes se poate dispeceriza usor prin GPRS si comunica wireless cu accesorile incluse in pachet.

Un pachet profesional marca ELDES cu toate accesoriile incluse. Este un sistem de alarma profesional care comunica GSM sau GPRS cu exteriorul si wireless radio cu dispozitivele atasate. Este in totalitate wireless, aveti nevoie doar de alimentare. Se poate programa intuitiv, usor, direct de pe un laptop cu ajutorul soft-ului ELDES CONFIGURATION TOOL. Suporta dispecerizare prin GPRS. Inima sistemului este centrala de alarma de top ESIM 364 care comunica cu restul accesoriilor wireless – senzor PIR , contact magnetic, tastatura, sirena de exterior wireless.

Avand in vedere ca echipementul este wireless, instalarea se va face foarte usor, inclusiv sirena de exterior, fiind alimentata cu baterii. Sistemul de alarma wireless GSM/GPRS se preteaza foarte bine pentru a asigura o casa / vila, sau un magazin de dimensiuni mici.

Usor de instalat si utilizat

Pentru utilizare zilnica, developerii ELDES au dezvoltat o aplicatie mobila pentru smartphone-uri/ tablete cu sisteme de operare iOS sau Android. Cu ajutorul acestei aplicatii este mult mai usor sa monitorizezi si sa controlezi starea centralei de alarma Esim 364. Puteti primi alerte prin mesaje SMS. „Eldes Smart Security Server” va avea grija de orice altceva, puteti chiar sa o lasati sa ia decizii de control in mod automat, personalizate de dumneavoastra.

Atentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat

Sistem de alarma Heyi wireless GSM 3 zone, Android/iOS, TCP/IP

Sistem de alarma wireless Heyi, GSM, 3 zone, Android/iOS. O gama de sisteme de alarma inteligente, cu control prin aplicatie compatibila cu Android si iOS. Trimite alarma fie prin internet, fie prin GSM.

Acest sistem contine:

• centrala de alarma GSM IP, Wireless – W20
• 2 senzori miscare wireless PIR
• 1 contact magnetic
• 1 sirena de exterior
• 2 telecomenzi

Seteaza senzorii in functie de nevoile tale

Acest sistem de alarma suporta pana la 32 zone pe care le poti denumi dupa cum doresti. De exemplu, zona 1 o poti denumi „Bucatarie” si, astfel, toti senzorii din aceasta zona vei sti ca sunt in bucatarie. Fiecare zona poate sa fie de diferite tipuri in functie de aplicatia dorita. Puteti selecta intre urmatoarele tipuri de zone: Delay (zona cu intarziere), Burglar(efractie), Perimetru, Foc, Gaz, Silentioasa (de exemplu, aceasta zona nu activeaza sirena, dar iti trimite sms de efractie pe telefon), SOS, Medicala, Sonerie, Smart.

Acest sistem de alarma ofera diverse functii folosite, chiar si in sistemele de alarma profesionale. Pe langa faptul ca poti sa armezi/dezarmezi sau sa armezi in mod acasa (STAY), acesta ofera si un log de evenimente care iti arata mereu cine si ce actiune a efectuat in sistem. Astfel, vei stii mereu daca a dezarmat sotia alarma sau daca copilul tau a ajuns acasa. Mai mult, iti ofera un informatii despre sistem precum: alimentare, status baterie, semnal GSM, etc.

Stii mereu ce se intampla in casa ta!

Daca activezi notificarile de tip push, vei primi notificari de fiecare data cand alarma este armata/dezarmata sau de fiecare data cand exista o modificare in sistem. Fiecare senzor poate fi pus sa scoata un sunet scurt atunci cand este incalcat. Daca ai un magazin mic, vei stii mereu daca cineva se afla in raza de actiune a unui senzor PIR.

Suporta 8 numere de telefon pentru alarma

Sistemul poate sa transita alarma prin GSM catre 8 numere de telefon. Aveti optiunea pentru fiecare numar sa selectati daca doriti sa primiti apel sau SMS sau amandoua simultan.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems