Home Center II Fibaro

Sistemul Fibaro transforma fiecare casa intr-un mecanism cu auto-reglare, astfel veti usura vietile celor care locuiesc in casa. Datorita solutiilor noastre, dispozitivele electrice pot oferii o gama diversa de solutii si aplicatii. Cu ajutorul sistemului Fibaro Smart Home va puteti asigura confortul si securitatea.

Home Center II Fibaro

Fibaro creat in Europa!

Sistemul Fibaro este creat de specialisti in sisteme de automatizare de casa. Producatorii centralelor Fibaro isi doresc sa aduca aceasta tehnologie in cat mai multe case. Astfel produc o solutie de top la un pret rezonabil. Produsele Fibaro sunt cele mai accesibile dintre toate produsele de automatizare de casa.
HOME CENTER 2

Home Center 2 este centrul Sistemului de casa inteligenta de la Fibaro, sau poate fi centrala oricarui sistem automatizat Z-Wave. Inginerii FIBARO au creat Home Center 2 prin implementarea a numeroaselor caracteristici neintalnite la alte dispozitive. Home center redefineste automatizarile de casa prin tehnologia inovatoare Z-Wave si aduce noi solutii cu adevarat ingenioase pentru o casa inteligenta.

Ce este Home Center 2?

Home center 2 este un device electronic pentru automatizarea casei. Home center doi este o centrala de tip gateway care iti permite o comunicare cu senzorii si device-urile din casa ta folosind o comunicare de tip wireless sau cablata. Se conecteaza la un server central folosind o conexiune de tip broadband pe cablu sau DSL.
Modulul intern Z-Wave permite controlarea si folosirea senzorilor Z-Wave care conecteaza diverse automatizari din casa.

Home center 2 integreaza controlul multiplu si complicat al mai multor automatizari cu ajutorul unui protocol IP intr-un singur device central de tip plug&play. Interfata este clara, simpla de utilizat, astfel ajuta utilizatorii sa isi controleze casa cu usurinta indiferent ca sunt la birou sau pe drum cu ajutorul telefonului mobil.

Instalare rapida si facila!

Conectati firele dupa cum se poate vedea in figura de mai jos. Conectati cablul de alimentare in mufa si cablul de retea la portul LAN.

In aproximativ 2 minute de la conectare, centrala de automatizare casa Home Center 2 este gata de functionare. Home Center 2 va astepta obtinerea unui IP de la serverul DHCP. Daca nu sunteti sigur, apasati si tineti butonul RECOVERY. Astfel Home Center 2 isi va lua in mod automat un IP static de tip 192.168.81.1 . Pentru a controla sistemul din browser este suficient sa scrieti adresa IP in bara de adresa si aplicatia va porni.

Carcasa din aluminiu

Home Center 2 a fost conceput pentru a atrage atentia. Centrala pentru case inteligente Home Center 2 este produsa din aluminiu solid. Nu vei gasii bucati confectionate din plastic in acest produs. Home center 2 Fibaro nu doar ca arata bine dar si integreaza o multime de alte functii inteligente.

Hardware rapid si eficient

Procesor puternic Intel Atom 1,6Ghz

Multumita eficientei acestui procesor, Home Center 2 este, mult mai rapid decat alte solutii Z-Wave pe care le gasiti pe piata. Comunicarea cu reteaua Z-Wave s-a imbunatatit considerabil si aceasta a rezultat un timp de raspuns mult mai rapid la comenzile utilizatorului.

DISC MLC de 4GB pentru recuperare Date

Datele utilizatorului sunt mereu in siguranta datorita inovatiilor Fibaro. Fiecare device Home Center 2 are propriul sau disc de recuperare, care stocheaza un backup pentru sistem, unic pentru fiecare gateway. Persoanele neautorizate nu pot accesa sistemul. Cel mai mare avantaj al acesti solutii este recuperarea ultra rapida a datelor dupa orice fel de eroare.

Memorie RAM 1 GB . Stocare 2 GB SLC Drive

Memorie mare + procesor rapid = comunicare rapida intre dispozitivele sistemului de casa inteligenta Fibaro. Arhitectura hardware folosita in Home Center 2 face automatizarea Z-Wave mai rapida ca oricand.

DREAM VIDEO SYSTEMS
Adresa: Bdul Independenței, nr. 8, bloc B1, ap. 72, Brăila
Telefon: 0741556035
Email: office@dreamvideosystems.ro
dream video systemsdream video systemsdream video systems